Calma

Escull la Calma que connecta amb tu: Alegre, Amorosa, Natural o Profunda. 
I viu el món amb serenitat sentint la teva pau interior. 

La capsa CALMA és ideal com a regal de benestar, relax i meditació. A les capses CALMA hi trobaràs: 

  • Bufanda infinita: teixit de cotó de proximitat. De tall circular, sense costures, permet fins a 3 voltes al coll, versàtil i de tacte molt agradable. Mida: 60 cm x 200 cm aprox. 

 

  • Espelma vegana de llima o canyella: feta amb soja i olis essencials. Amb ble de cotó orgànic. Envàs de vidre amb tapa metàl·lica, apagat segur i fàcil de transportar. Mida: diàmetre 6,5 cm x 5 cm alt aprox. Aromes de llima o canyella segons tipus de Calma escollida.

 

  • Sabó facial i corporal sòlid CALMA amb oli d’oliva, oli essencial de lemongrass i flors de camamilla. Aporta nutrició natural i neteja profunda a la teva pell. Apte per a pells sensibles. Aroma herbal i cítric, calmant i harmonitzant. Mida: 6 cm x 7 cm x 2 cm aprox.

 

  • Hidrolat d’espígol, un tònic facial per a tot tipus de pells. Efecte regenerador i refrescant. Aporta purificació i equilibri. Envàs de 60 ml.

 

  • Japamala · Collar de meditació: collar de 108 boles de paper artesà amb instruccions i exemples d’ús. Útil per a portar el compte en la meditació amb repetició de mantres o respiracions. També és bonic per a lluir posat o decorar l’habitació.

 

  • Llibreta Eco feta amb materials reciclats, format A5, 60 pàgines puntejades (bullet journal), cosit manual amb fil de cotó. 

 

Possibilitat d’afegir una postal feta a mà amb el missatge personalitzat que tu vulguis. 

A més, també hi trobaràs una miqueta de pau, benestar i un punto de connexió amb tu mateixa. Tots els productes han estat creats a prop teu, de forma manual, en petites sèries i amb estima. 

Mida de la capsa: 23 cm x 24 cm x 7 cm aprox.