Raquel Crespo Font

Un projecte personal:
crear una xarxa de benestar

UN PROJECTE QUE NEIX D'UN DESIG

La meva història

Fa temps em rondava la idea de crear un projecte que generés benestar entre les persones i les connectés a través d’emocions positives. Però no trobava el com ni el quan…

I un dia d’estiu de 2021 totes les peces van encaixar i vaig passar a l’acció! Per sorpresa de tothom (jo inclosa!) vaig deixar la feina i em vaig convertir en emprenedora!   

I així va néixer BonaVidaBox! Amb tota la il·lusió de teixir una xarxa de Bona Vida a partir de capses regal creades amb productes d’impacte positiu. 

En les meves capses regal, els productes que hi trobaràs provenen d’entitats socials, d’iniciatives amb mirada sostenible i de mestres artesans. Creo combinacions úniques i personalitzades perquè expressis els teus millors desitjos amb productes d’impacte positiu. 

Juntes estem creant una xarxa d’energia positiva de gran abast! Això és Benestar 360º!

  • Perquè amb les nostres decisions de compra fem créixer projectes que porten Bona Vida a les persones que en formen part.
  • Perquè quan regalem transmetem el nostre afecte a les persones i demostrem que són importants per a nosaltres.
  • Perquè cultivar les emocions positives ens fa mooolt bé! Som més feliços i ens sentim bonics per dins i per fora.
RAQUEL CRESPO FONT
BVB_Raquel firma

El meu manifest de Benestar 360º

  • Sostenibilitat i Natura:  Utilitzar la quantitat d’embalatge just i necessari. / Evitar el plàstic. / Treballar amb cartró i elements d’origen vegetal que es poden reciclar i reincorporar a la natura en un temps curt./ Mínim logo en capses i bosses perquè es puguin reutilitzar i tinguin moltes “vides”./ Revalorar materials de rebuig d’empreses de l’entorn (cartolines, teles, etc.)./ Escollir proveïdors i materials de proximitat, sempre que sigui possible.

  • Benestar i Relacions:  Ser valents per cuidar-nos els uns als altres expressant-nos emocions positives i boniques./  Posar consciència per generar benestar als éssers del nostre entorn, als que parlen, als que galopen i als que fan la fotosíntesi. Tots respirem! Tots estem vius!

  • El meu Benestar sostenible: Posar atenció i intuïció als projectes per gaudir-los i fluir amb la vida que vull viure./ Dedicar el meu temps a allò que m’omple de vida i em fa brillar./ Seguir els meus ritmes i ser amable amb mi mateixa.

 

Vull viure una Bona Vida de Benestar 360º!

T’apuntes?

Portes l'èxit a dins. I ho saps!"

RAQUEL CRESPO, BONAVIDABOX