Flor de Vida

La capsa FLOR DE VIDA és un regal molt especial per acompanyar a les nenes en el moment de la seva primera menstruació, la menarquia.

A la FLOR DE VIDA hi ha petits tresors per fluir amb naturalitat i alegria en aquest pas de cicle de vida. Hi trobaràs compreses de tela per sentir-te cuidada mentre cuides el planeta, sabó facial natural per equilibrar la pell i les emocions, llibreta sostenible per expressar el que sents, llibre “La regla mola” per comprendre el que estàs vivint i un penjoll de cornalina per connectar-te amb la teva força interior. 

Descripció dels productes: 

  • Compreses de tela: teixit de cotó còmode, absorbent i bonic estampat floral exterior. Amb clicks de subjecció per a les calcetes. Rentat fàcil, menstruació sostenible. Cosides en un taller artesanal, en petites sèries i amb molta estima. Dos packs a escollir: Dues unitats (Salvaslip + Compresa dia) o Tres unitats (Salvaslip + Compresa Dia + Compresa nit).  Mesures aprox: Salvaslip 17 x 6 cm, compresa dia 21 x 8 cm, compresa nit 25 x 8 cm.
  • Sabó facial natural: amb oli d’oliva, de coco i d’ametlles, argila blanca, sal de l’Himalaya i olis essencials de palmarosa, gerani i cedre. Aporta nutrició i neteja profunda per una pell equilibrada i lliure d’impureses. Aroma floral i alegre que serena les emocions. Mesures aprox: 6cm x 7cm x 2cm.
  • Llibreta Eco i artesana: feta amb materials reciclats, format A5, 60 pàgines puntejades (estil bullet journal), cosit manual amb fil de cotó. Tapes color vermellós. Mesures aprox: 15 cm x 20,5 cm.
  • Penjoll de Cornalina: mineral Cornalina (1,5 cm x 1,5 cm aprox) enfilat en fil de cotó. Mineral energètic per activar el valor, la confiança i l’alegria per viure tal com ets i trobar el camí per expressar la teva llum interior. Vinculat al txacra arrel i plexe solar. Ve embolicat en un sobre de paper artesà procedent d’economia social.
  • Llibre “La regla mola (si saps com funciona)” d’Anna Salvia i Cristina Torrón. Tracta el tema de la menstruació d’una forma divertida, directa i senzilla. Les nenes (i el seu entorn) trobaran informació molt valuosa per fluir amb els canvis que acompanyen la menarquia. Tapa tova. 160 pàgines. Mesures aprox: 19,5 cm x 15 cm. Opcions d’idioma en Català i Español.

 

Possibilitat d’afegir una postal feta a mà amb el missatge personalitzat que tu vulguis.

Tots els productes han estat creats a prop teu, de forma manual, en petites sèries i amb estima.

Mida de la capsa: 23 cm x 24 cm x 7 cm aprox.