Avís legal

Dades identificatives de l’empresa

Amb la finalitat de donar compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa:

NOM: Raquel Crespo Font

NIF/CIF: 46671993W

DOMICILI SOCIAL: Rambla dels Segadors, 162 Guissona

TELÈFON/S: 676613338

ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC: hola@bonavidabox.com

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets sobre la propietat industrial i intel·lectual del lloc web www.bonavidabox.com, incloent-hi els elements continguts (textos, imatges, logotip de BonaVidaBox, etc…), pertanyen a Raquel Crespo Font si no s’indica el contrari. Així mateix estan protegits per la llei els noms comercials, emblemes, marques, etc., de qualsevol tipus que es mostren en el lloc web com són els de proveïdors i col·laboradors de BonaVidaBox.

L’usuari podrà visualitzar els continguts, imprimir-los o emmagatzemar-los en un suport físic sempre que siguin destinats, exclusivament, per a l’ús personal i privat. Està prohibit, per tant, la seva reproducció, distribució, alteració i difusió pública d’aquests, total o parcial, sense la deguda autorització expressa del propietari de tots els drets citats, Raquel Crespo Font.