Protecció de dades

 

Protecció de dades de caràcter personal

 

Raquel Crespo Font, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i altra normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), l’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per a garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

 

Raquel Crespo Font informa als usuaris que les Dades de Caràcter Personal que es recullen en els formularis de contacte (e-mail, telèfon, nom i cognoms, domicili) formen part d’un fitxer amb l’exclusiva finalitat de gestionar la compra i l’enviament de productes BonaVidaBox i per a sol·licitar l’opinió sobre el servei prestat. Únicament Raquel Crespo Font tindrà accés a les seves dades, i en cap concepte, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer. 

 

L’usuari té la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant sol·licitud escrita i signada. Per a això, si us plau posi’s en contacte amb Raquel Crespo Font a l’adreça hola@bonavidabox.com indicant en l’assumpte el dret que vol exercir.